INFO OM ETC.

2017-04-19 14:40
Linda Alfons, ETC Växjös nya redaktör.
Linda Alfons, ETC Växjös nya redaktör.

ETC Växjös nya redaktör är…

Möt Linda Alfons, ETC Växjös nya redaktör. Linda Alfons vet att alla människor har en berättelse. Det visade hon inte minst när hon under ett år presenterade dagens coola kvinna på sin Facebook-sida.

Vem är du?

– Jag är född och uppvuxen i Lund, men flyttade därifrån efter gymnasiet. Sedan dess har jag bott på flera ställen, bland annat Linköping, Jönköping och Västervik. Till Växjö flyttade jag 2006.

Jag gillar te (utan frukt och blommor), böcker och garn. Och vänner och mat.


Prenumerera på Växjös nya rödgröna lokaltidning – ETC Växjö – för 49 kr/mån


Vad vill du göra med ETC Växjö?

– Jag tror på allas lika värde och allas rätt att komma till tals. Jag är intresserad av människor, framförallt de som kallas vanliga. Alla har en historia att berätta och alla har något att bidra med. Därför hoppas jag på att kunna lyfta dessa historier. Och på att kunna se saker från nya vinklar.

Varför behövs den här tidningen?

– Det finns så många historier som behöver berättas. Saker som du behöver få veta. I ETC hittar du sådant som inte finns överallt annars.

Varför ska man prenumerera på ETC Växjö?

– ETC Växjö är ytterligare en röst. Med din prenumeration stödjer du en nyansrikare mediebild av Växjö.

Specialfakta om Linda:

Visste du att jag…

….under ett års tid varje dag presenterade en kvinna som är en förebild för oss alla på min Facebook-sida Dagens coola kvinna. Intressant och inspirerande för fler än mig själv uppenbarligen eftersom sidan fått tusentals följare. Efter ett år var jag rätt så trött, men det skulle vara roligt att ta upp det någon gång igen.

… en gång trodde jag att jag missat båten hem från England. Men i stället hade jag och mitt sällskap gjort en miss i programmet någonstans och kom till hamnen i Harwich en dag för tidigt. Sista dagen på tågluffen var ganska meningslös ... Men jag plockade en fin snäcka som sen blev ett halsband.